23.11.07

Dispozitie [Scherzo]

E a 3-a zi si, din nou, s-a inaltat la cer frecventa – Inceteaza naibii scartaitul ala! -, si asta nu ca reiterarea unei pelicule desuete, si nici ca i s-ar fi alungit femurul subtire al singurlui picior ce i-a ramas, ci fiindca a sapat un tunel printre ciori, vexand din pricina asta cateva dintre ele – cam tot aceleasi ce si-au rupt gherutele pterodactile impiedicandu-se in niste boabe de condens acum cateva zile –, si catarandu-se pe curenti de particule pana a ajuns ionosfera din urma – Fiindca ea pleaca incet de langa noi, cu un suras vindicativ, fiindca ne-a vandut si pentru a se vindeca – sa ajunga, aplicandu-i un ghiont pe umar, sustragandu-i atentia, sa-i spuna:

- Da’ ce Pelvisul lui Elvis!

Ionosfera pricepu rapid intentia si se conforma saritor cu o incruntare relaxata dar precisa a fruntii, incodrandu-se, intizandu-se, iar apoi scuturandu-se puternic la o pulsatie joasa.

Calmul isi arata coltii calamitatii intr-un ceas prea de epoca sa mai aveti timp pentru restaurarea Pasajului Englez nenorocitilor. – Si sare! Spastic! Spastic!. Pe nr. ’89 dai din doua-n doua, mergi pe sapte cai de crai si spargi la dulai pe trei cai. Dar de Universitatii? Trei cu trei fac radical din cinci masele lipsa din cheta de voie buna ale lucratorilor sub luna iar zdranganind zece chei stau pe chei, la intersectia zenitului cu sase lei. Cum sa nu te pisi pe zid?

Frecventa isi scapa printre dinti cateva ultime urale privind vibratia emisferelor cerebrale intr-o rezonanta prea violenta pentru niste cranii atat de mici. – Sari! Sari! -, iar atunci falci de carne se strang in centrul orasului bolborosind balti de saliva in urma pasilor zdreliti intr-un dans ieftin si prost. Nimeni nu ramane scutit – desi cativa incearca sa se invoiasca, opunand futila rezistenta – indiferent de buricul carui oras cauta sa-l gadile, Hell’s Kitchen sau Ass Thorn. Fetisisti. Macar de-ar arata bine ombilicul.

In coltul camerei transmisiunea unui ecran HD palpaie o noua pasiune de duzina cu piele fina, o noua halca de carne constiincios ambalata se desfata dezambalata intr-un dans de erata, dar apoi gatul lung al degustatoarei de ruj piperat este intrerupt in favoarea unor :

‘Stiri pentru ultima ora: guvernele au inceput sa se stranga in congregatii rastranse, exclusiviste, provocand procesiuni fara procese in rituri de sinucideri din invidie, Hollywood-ul coboara rostogol din deal la vale iar alte mici grupuri se strang in studiouri masturbandu-se in grup si asfixiind de pe urma coprofagiei neglijent practicate, dar cu pofta dezlantuita si cu pretul unei noi siluete, valuri de depresie matura pustincii din munti agatandu-i in stanci, dar copacii cresc…copacii cresc…copci..copci...cresc…’, ulterior prezentatoarea lasand capul pe spate galgaind in gatlej un amestec de torticolis si tortellini iar apoi vomandu-si maruntaiele peste prompter. Live.

Cand strasnica populatie imbecila se transforma intr-o mocirla decerebrata de zgomot alb, sarind dezordonata si aruncandu-si membrele elastice inspre obrajii partenerului, in ritmul unui staccato disonant, cand civilizatii intregi de excremente se strang in societati stratificate la colturile blocurilor iar prescolarii se balacesc zglobii prin ele sau cand cursul timpului risca sa-si castige din nou, in sfarsit, alura sa incoerenta, nestirbita de niste minti umane scunde cu pretentii de comprehensiune…

Papei i-a crescut o excrescenta in camera - e cam baloasa si duhneste cu un aer de Behemoth ranchiunos - dar Vaticanul, asemeni Vietnam-ului, are conexiuni la internet si recurge astfel la e-Cler, in detrimentul cofetariei din colt ce va trebui acum sa se reconfigureze pe amandine si anemone, realizand printr-un podcast o punte de legatura cu mantuirea – dar suferi un soc agnostic al reflexului respirator cand ii raspunse Brahman, Barman la Curtea Regelui, scuzand pe un ton dulce persiflant un fiu absent cam libertin probabil ocupat cu degustarea ultimei gaselnite Bachusiene in compania Persefonei – si, dupa ce infuleca de dusmanie un nefericit cardinal ce adulmeca interesat o anumita fresca, sucomba din pricina unei indigestii spontane. Afara, in culmea freneziei extatice, adeptii clonarii joaca un foc in jurul cercului, pleznindu-si fasii de carne sfaraind peste coapsele interlocutorului de gafaieli inecate, fericiti ca au scapat zigotul de bigot, putand savura acum fetus la protap nestingheriti, pentru ca, in alta parte, mici incisivi sa topaie voiosi spre mirarea retardata a dentistului provenient convulsionand de placere si privindu-i cu un ochi gol, iar celalalt pierdut.

2 Iregularitati..Are 2 Iregularitati pe corp – asta ori unghia nu-i apartine, dar, in orice caz, acum se gandeste s-o pastreze – aplicand anticul principiu botanic conform caruia niciodata nu poti avea prea multe unghii, si razand idiosincrasic indeparteaza manualul gros insirat in cabale miniaturale pentru a da curs celorlaltor nevoi, decizand sa inceapa cu prima adolescenta trecuta de pragul liceului, asa ca tinteste unul si se aseaza langa prag, ranjind in expectativa.

Era medicul meu inainte sa …

Am un dialog in minte si inca niste schele ce ar fi trebuit a ajuta la fixarea unor doage cam dislocate si inegale dar ce au servit in schimb, datorita metalului, protejarii mele pret de cateva minute afluxului de radiatie ce ne scalda acum sinapsele scurtcircuitate de Maiestoasa aparitie a Marelui Anonim ce-si da in vileag adevarata fata in reflexia unei balti de saliva in care tocmai am calcat, contribuind in lichid seminal si sange, tarand un picior cu un frecventmetru atarnat de el in spinare cu multe multe multe litere ce alearga pe tastatura de nu le poti surprinde – Hertzi! Hertzi! Hee-er! – parca mai cade cate o moneda, dar nu-si arata decat pajura, astfel fiind constrans sa aleg intestinul in detrimentul scurgerii de canal – draguta tipa apuc sa remarc, de altfel, cu potential – dar imi pierd antebratul stang datorita unui motorist neatent ce se imprastie pe calapod intr-o cizmarie datorita faptului ca era intors cu fata la mine, deorece imi e mai usor sa-i aud imprecatiile spumoase referitoare la natura conspirationista a metafizicii si citatele unei viitoare eruditii erodate din calcar daca sta astfel si fiindca ma simt mai usor acum, de parca as pluti, asta daca n-as chiar pluti, fiindca e mai greu sa tastezi cu o singura mana, iar o curva stirba a masacrat motanul mort asa ca nu trebuie sa o iau pe aici dar nici nu era nevoie sa-i frang teasta pe bordurile proaspat instalate si nu stiu daca era necesar sa macelaresc pisoii si sa ma imbaiez in sangele curvei stirbe ori la ce alchimie m-am gandit atunci cand pavajul de beton armat s-a cocotat in stalp dar observ ca metroul nu circula astazi e tarziu asa ca ma grabesc desi schiopatez si nici in maini nu stiu sa merg dar oricum nu sunt suficiente alegand sa ma rostogolesc in sus pe scari reusind sa nu ma impiedic iar desi era intuneric am si ajuns aproape de Km. 0 unde sunt intampinat de un burdihan grosolan ce horcaie o manea drept urmare prelingandu-i-se lipidele pe treptele TNB-ului iar daca o zarva infernala n-ar fi fost concomitenta carnajului continuu pentru centrul punctului Omega poate as fi neglijat femurul primit in plaman dar asa oricum am pierdut metrul pe drum sange si metroul deci ma simt constrans sa reactionez, fiindca e deja prea mult.

Asa ca spune-mi…Cum sa nu te pisi pe zid?

No comments: